Declaracions post carrera a Motegi

0
Pedrosa orgullós del seu ritme i victòria
JAIME OLIVARES
Lorenzo veu el mundial encara obert
MOVISTAR YAMAHA MOTOGP TEAM

Lorenzo: “Encara queda molt mundial”

És una pena perquè si la pista no s’hagués assecat probablement hagués guanyat. Volia perdre els mínims punts possible i ara l’únic objectiu és guanyar les tres carreres, anem a veure si puc aconseguir-ho”.

Potser anar tan fort al principi m’ha passat factura i el meu pneumàtic davanter s’ha degradat més que el de Dani Pedrosa i Valentino. Així que quan la traçada s’ha assecat no els he pogut seguir, ells eren més ràpids”.

Era important acabar per davant de Valentino en aquesta carrera però el campionat encara no ha acabat perquè recordo que en 2013 estava fins i tot més lluny de Márquez i al final vaig perdre el títol per sol quatre punts. Divuit punts és molta diferència però si guanyo totes les carreres que queden i algun pilot acaba entre Valentino i jo encara puc guanyar“.

Rossi creu que ha aprofitat una gran oportunitat
MOVISTAR YAMAHA MOTOGP

Rossi: “Ha sigut una carrera dura però he aconseguit quedar davant de Lorenzo i és molt bo”

Ha sigut una carrera molt dura però tenia millor ritme que Lorenzo i he decidit aprofitar l’oportunitat, avançar-lo i augmentar el meu liderat al mundial“.

“Al principi Jorge era millor que jo i ha estat capaç d’escapar-se però el nostre ritme era similar i m’he quedat darrere. Quan s’ha assecat la pista era més difícil controlar la moto. Llavors he vist que Jorge anava lent així que l’he passat i és un gran resultat per al campionat”.

Ha estat una carrera molt llarga, molt difícil. Era molt fàcil cometre un error i en aquest moment el que necessito és sumar punts

Pedrosa orgullós del seu ritme i victòria
JAIME OLIVARES

Pedrosa: “He aconseguit la meva primera victòria i la vull dedicar al meu equip per la feina feta tot l’any”

M’ha costat però poc a poc he anat agafant el meu ritme. He vist que era més ràpid que Lorenzo i Rossi i he decidit anar a per la victòria“.

“No he sortit del tot bé, no tenia bones sensacions amb el pneumàtic i no podia anar ràpid, no esperava aquests problemes després del bon warm up.”

“A poc a poc he agafat el meu ritme i he intentat quedar-me a la quarta plaça. Després, el meu ritme es mantenia mentre els altres pilots anaven més lents perquè havien degradat els seus pneumàtics. Al final era més ràpid i he pogut guanyar la meva primera carrera així que vull agrair-la-hi a Honda i a l’equip”.

Márquez:Ha sigut una carrera molt complicada, amb molts problemes, però tot i així he acabat 4rt i sense gaires molèsties a la mà operada“. “Ha estat un diumenge complicat. En mullat, des del warm up ha estat difícil trobar la posada a punt idònia i no rodava del tot còmode. Per a la carrera hem fet alguns petits canvis, però no m’he acabat de trobar bé i al final hem pogut acabar quarts. En aigua, la mà no ha estat un gran problema, hauria estat més difícil amb la pista seca”.

Navarro:Acabar en el podi després d’arrencar molt enrere és una gran recompensa. Avui no he fet una bona sortida, he comés molts errors, però poc a poc m’he anat sentint còmode, fent un bon ritme i remuntant fins la 4a posició. No esperava aconseguir un ritme tant alt, però poc a poc, volta a volta, he anat guanyant confiança”.