Declaracions post-partit de Robert Fernandez - Diari Catala
El secretari tècnic del FC Barcelona ha descartat un mal dia del conjunt blaugrana i ha ha lamentat la mala sort als metres finals | FOTO: EP

En les declaracions post-partit, Robert Fernández ha donat crèdit a la bona feina realitzada per l’Espanyol, que ha dificultat el joc del FC Barcelona

Després del xoc el secretari tècnic del FC Barcelona Robert Fernández ha fet referència a la bona actuació del màxim rival, explicant que “han fet un partit molt seriós, estaven molt ben plantats sobre el camp i ens han posat moltes dificultats”, afirmant també que l’estat del terreny de joc ha estat un inconvenient per “desenvolupar la velocitat que necessitem”.

En línies generals, el valencià ha comentat que tot i la teòrica superioritat blaugrana la lliga serà “molt complicada i que ha estat una llàstima la manca de fortuna als metres finals. Així, ha volgut descartar un mal dia de la plantilla culer i ha declarat que “l’equip ha jugat molt bé, sobretot a la segona meitat, quan ha estat fantàstic”.

Qüestionat sobre la ratxa de 18 partits consecutius sense perdre des de la derrota de fa dos mesos al Sánchez Pizjuán, Robert Fernández ha admès que si volen estar a dalt “s’ha de puntuar i guanyar, hem d’acumular punts en qualsevol camp perquè estem obligats a guanyar”.

També s’ha reafirmat sobre la intenció del club de realitzar moviments al proper mercat de fitxatges i ha explicat quetreballem per buscar les millors opcions i veurem si arriba algun jugador assumint la sanció com “quatre mesos molt complicats” que deixaran pas a dues incorporacions que estaran disponibles a partir del proper dia quatre. Sobre Arda Turan i Aleix Vidal ha afegit que “s’han integrat bé i no tindran problemes d’adaptació perquè en aquest temps han pogut fer-se al joc, als companys i al sistema”.

Per últim ha comentat que la càrrega de partits que li espera al FC Barcelona a les properes setmanes és normal amb aquesta exigència i que és normal que hi hagi compromisos molt complicats, esperant que “hi hagi més sort en els propers encreuaments contra l’Espanyol”.