Decomissats 15.000 productes del ‘top manta’ a Barcelona

0
Productes Top Manta Guardia Urbana - Diari Català
Productes decomissats per la Guàrdia Urbana de Barcelona | Foto: Europa Press

Una operació de la Guàrdia Urbana ha intervingut fins a 23.000 etiquetes i 5.000 xapes de logotips

 

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha decomissat en dos pisos del barri del Besòs –al districte Sant Martí– 15.000 productes falsificats que estaven destinats a ser venuts al top manta de la capital catalana.

L’operació es va dur a terme a les 10.30 hores de dilluns, i després d’ella la Urbana va detenir una persona encarregada de vendre els productes i va imputar una altra, ha informat aquest dimarts en un comunicat.

A més dels productes decomissats, s’han intervingut 5.000 xapes de logotips de marques falsificades, 23.000 etiquetes adhesives i vinils de diferents marques destinades a la falsificació, tot per un valor de 750.000 euros.

El dispositiu es va dur a terme després d’una investigació prèvia per comprovar l’origen de la mercaderia que es ven al top manta del centre de Barcelona, i que ha portat la Urbana a escorcollar dos pisos dels carrers Catània i Trapani del districte de Sant Martí.

La Urbana ha assegurat que moments abans que els agents i la comitiva judicial entressin en el primer pis, dues persones que estaven dins van saltar per una finestra de l’habitatge, per la qual cosa una va patir una lesió lleu al braç i va ser traslladada a l’hospital, tot i que ja ha rebut l’alta.