Un cop més, el Focus RS RX presenta una decoració única

Ja el tenim aquí, Ken Block amplia la seva col·lecció i augmenta la grandària. El showman, juntament amb Hoonigan, ha presentat el nou model per a la següent temporada del Campionat del Món FIA de Rallycross, i no és un altre que el Ford Focus RS RX.

Dissenyat i decorat per l’artista del grafit Felipe Pantone, Hoonigan i Ken Block segueixen amb les forces unides per al nou model. Enrere queda el petit Ford Fiesta per poder donar la benvinguda al Ford Focus RS RX. Sens dubte la decoració és igual de cridanera que sempre, creant una escola particular que molts tendeixen a seguir. A més, aquesta és la primera col·laboració oficial que Hoonigan Racing fa amb el famós artista del grafit i, de moment, sembla que la unió ha donat bons fruits ja que segons es comenta l’aliança anirà més enllà i també formarà part de la resta de productes Hoonigan.

La decoració del Ford Focus RS RX de Ken Block | Diari Català
Ford Focus RS RX de Ken Block

Tota la feina de decoració va durar uns vuit dies, temps emprat en el garatge de Hoonigan a Long Beach, Califòrnia. Abans de convertir-los en els vinils que veiem en el Focus RS RX, els traços van ser pintats sobre un llenç amb pintura d’aerosol. Una cop fet aquest pas, ja es van poder passar a format digital.

Aquest nou Ford Focus RS RX, que recordem que suma 600 CV de potència i una acceleració de 0 a 100 km/h en menys de dos segons, farà el seu debut en l’inici del Campionat de Rallycross que donarà el tret de sortida el cap de setmana vinent a Portugal. Allà veurem si, a més de tenir un decorat cridaner i únic, és igual de prestacional i pot optar a la victòria final, tot i que recordem que Ken Block no destaca precisament per ser un bon pilot en competició, sinó més aviat tot el contrari.