La defensa de la Infanta no demanarà a Manos Limpias que es retiri

0
Infanta Cristina cas Noos
Infanta Cristina, al judici del cas Noós | Foto: Pool

La Infanta Cristina es desmarca de la demanda de Diego Torres, que demana que Manos Limpias es retiri del procés del cas Noós

Un dels advocats de la Infanta Cristina, Pau Molins, ha descartat aquest dimecres unir-se a la petició del lletrat de Diego Torres que es retiri del procés del cas Nóos l’acusació popular exercida per Manos Limpias.

En declaracions als mitjans a les portes del seu despatx a Barcelona, Molins ha assegurat que no volen una sortida en fals del procés: “El que volem és una sentència i que es declari l’absoluta innocència de la Infanta“.

Això sí, ha afegit que una altra cosa és que l’Audiència Nacional o la Fiscalia sol·liciti la suspensió cautelar de les activitats de Manos Limpias després de la seva suposada extorsió, ja que en aquest cas “el tribunal de Palma haurà de fer cas d’aquesta mesura”.

“Però per part de la defensa de la Infanta no interessa en absolut prendre aquesta mesura”, ha insistit el lletrat, que ha lamentat que, segons ell, a la germana petita del Rei se li ha fet molt de mal.

Després de preguntar-li per la intenció de l’advocada de Manos Limpias en el cas, Virgínia López Negrete, de seguir com a acusació perquè ella no està acusada d’extorsions –ho està el secretari general, Miguel Bernard–, Molins ha respost que això ho hauran de respondre els jutges.

“El mecanisme de l’extorsió era a través de Manos Limpias per la qual cosa la seva responsabilitat és evident”, sosté Molins, que ha recordat que l’acusació particular és Manos Limpias i no la lletrada.