Dell amplia la seva família de portàtils XPS d’alt rendiment

  0
  Dell amplia la seva família de portàtils XPS d'alt rendiment

  Dell amplia la seva família de portàtils XPS d'alt rendimentDell ha anunciat nous models d’ordinadors portàtils XPS destacant l’innovador Dell XPS 12, un dos en un, el XPS 13 i el XPS 15

  Dell ha anunciat l’ampliació de la seva guardonada família d’ordinadors portàtils XPS amb l’addicció de nous models, destacant l’innovador Dell XPS 12, un dos en un, el XPS 13 i el XPS 15, sent aquest últim un dels portàtils més potents del moment atès que està equipat amb la tecnologia més capdavantera disponible.

  Dell contínua amb la filosofia de gamma Premium en la família XPS per diferenciar-la de la resta, utilitzant materials de primera qualitat, summa cura en la construcció i per descomptat incorporant les últimes tecnologies disponibles, incloent-hi la sisena generació de processadors Intel Core i memòria RAM DDR4. Tots aquests nous equips estan dissenyats específicament per al nou sistema operatiu de Microsoft, Windows 10.

  En paraules de Frank Azor, mánager general de la divisió XPS de Dell, “Començant en el CES 2015, desvetllem el XPS 13, el portàtil més petit del món amb la seva exclusiva pantalla InfinityEdge, i els consumidors es van adonar en aquest moment que Dell estava oferint coses que ningú més oferia. Ara anem més enllà i vam demostrar el nostre compromís amb la innovació i disseny amb tres nous models que converteixen a la família XPS en la més impressionant de tots els temps”.

  I és que francament, tots els nous models XPS que ha mostrat Dell compten amb un bon nombre de “els primers de” i “els millors de” en els seus respectius grups de producte, incloent-hi categories com el factor de forma, la pantalla, l’autonomia de la bateria i molt més. Per exemple, els XPS 13 i XPS 15 utilitzen fibra de carboni i alumini en la seva construcció, i tots els nous equips compten amb l’opció d’integrar protecció Gorilla Glass en les seves pantalles, alguna cosa que ningú havia fet fins ara.

  Dell amplia la seva família de portàtils XPS d'alt rendiment

  Anem a continuació a fer un resum de les característiques més destacades d’aquests tres nous equips de Dell.

  XPS 12: Com hem avançat abans es tracta d’un equip 2 en 1, perfecte tant per a una experiència portàtil com tablet. Integra com a opció una pantalla de resolució Ultra HD (de sèrie Full HD) i equipa dues càmeres (frontal i posterior) com qualsevol tablet del mercat. No obstant això és un equip amb Windows 10 i per això compta amb un teclat complet retroil·luminat amb touchpad multitàctil.

  XPS 13: Ara compta amb la sisena generació de processadors Intel Core, i a més de la innovadora pantalla InfinityEdge de la qual hem parlat abans destaca per oferir més emmagatzematge i memòria que les generacions anteriors (fins a 1 Tb PCIe SSD i 16 GB de RAM DDR4), a més de connectivitat Thunderbolt 3.

  XPS 15: És el més potent de la gamma. Està dotat de processadors Intel Core i7 d’última generació, gràfics dedicats NVIDIA GeForce GTX 960M, fins a 16 GB de RAM i 1 Tb d’emmagatzematge SSD PCIe i en general totes les característiques desitjables en un portàtil d’alta gamma. Això sí, destaca que segons Dell, el XPS 15 és capaç de funcionar durant 17 hores amb una sola càrrega de bateria en el model amb pantalla Full HD.