El FC Barcelona executa la clàusula de recompra del futbolista i signa un contracte per les pròximes quatre temporades

El FC Barcelona decideix executar la clàusula de recompra del jugador Denis Suárez, fins ara futbolista del Villarreal CF, per incorporar-lo a l’equip les quatre pròximes temporades, amb opció d’una cinquena en funció dels partits disputats el quart any.

El club blaugrana abona 3.250.000 euros pel dret de recompra del futbolista, i la clàusula de rescissió del contracte del jugador es xifra en 50 milions d’euros.

Denis Suárez passarà dimarts el reconeixement mèdic i, a continuació, a les 14.00 hores, davant les oficines del Club, es farà una breu sessió fotogràfica. La signatura del contracte i la presentació oficial com a nou jugador del FC Barcelona està prevista per dimecres, a la sala Ricard Maxenchs.

 

 

La seva trajectòria fins al primer equip

Denis Suárez (Salceda de Caselas, 1994) tornarà a vestir els colors del FC Barcelona aquesta temporada, després que ho fes el curs 2013-2014 al filial blaugrana.

Les últimes dues temporades les ha disputat a l’elit del futbol espanyol, en què ha jugat al Sevilla i al Villarreal. Els seus números al Barça B –36 partits, set gols i 11 assistències– van fer que el conjunt andalús mostrés interès, i va fer les maletes per jugar al club andalús i guanyar la UEFA Europa League.

La temporada següent, Denis Suárez va fitxar pel Villarreal, però sempre mantenint la clàusula de recompra que, després de dos anys, ha permès al Barça reincorporar el futbolista. Al conjunt ‘groguet’ va ser una de les peces clau, disputant 48 partits –36 com a titular entre totes les competicions–, marcant cinc gols i repartint 11 assistències.

El gallec és un futbolista jove de 22 anys ple de talent, que arriba al conjunt de Luis Enrique per reforçar el mig del camp. Amb l’oficialitat del traspàs, Suárez es converteix en el primer fitxatge d’aquesta temporada.

 

Feliz e ilusionado por volver al mejor equipo del mundo #FCB Happy and excited for my return to the best team of the world #FCB

Una foto publicada por Denis Suarez Fernandez (@denissuarezfernandez) el