Deniis Suárez, durant la seva presentació | FOTO: FC Barcelona

Denis Suárez, el primer fitxatge blaugrana de l’estiu, s’ha mostrat il·lusionat per la seva arribada en l’acte oficial de presentació

Denis Suárez ja ha estat presentat com a jugador del FC Barcelona. El nou migcampista blaugrana s’ha mostrat en la roda de premsa de presentació molt il·lusionat per tornar a vestir la samarreta culer: “Estic molt content de tornar al Club. És un somni que s’ha complert perquè des que vaig marxar sempre vaig tenir present tornar algun dia i he lluitat per això. Pel meu estil de joc el Barça és el millor equip del món on puc estar. A més, és el millor del món”.

“És veritat que vam parlar per venir a l’hivern, però no es va acabar certificant”, ha explicat, apuntant que “tenia ofertes d’equips de clubs de lligues estrangeres, però el meu desig era jugar al Barça”. Suárez també ha afirmat que se sent un privilegiat de poder compartir vestidor amb un dels seus ídols, Andrés Iniesta: “És un mirall per a mi i un exemple en el món del futbol i estic molt content per tenir la possibilitat d’aprendre al seu costat”.

Suárez torna al Barça després de dues cessions consecutives al Sevilla i al Villarreal. Dues etapes que han servit per créixer professionalment: “He millorat molt futbolísticament. Al Sevilla vaig millorar en aspectes físics i tàctics i al Vila-real vaig gaudir molt més perquè la idea de joc s’assembla a la del Barça”. En aquest sentit, el jugador gallec ha reconegut que des que va marxar sempre ha tingut “la confiança dels directius i el cos tècnic”. “El Barça sempre ha tingut gent seguint-me –ha afegit Suárez- i això m’ha ajudat també a evolucionar perquè jo volia jugar aquí i demostrar que podia fer-ho”.

El nou migcampista blaugrana ha dit que ho donarà “tot per triomfar al Barça, és un somni i és un objectiu que sempre he volgut tenir”. Suárez arriba al Barça per “aportar el màxim” i encara que és plenament conscient que “al Barça estan els millors”, intentarà ”donar el màxim per tenir continuïtat”.

Robert Fernández, convençut del fitxatge

“És un jugador que pot jugar al mig, però també en posicions d’atac. Esperem moltíssim d’ell. Està molt il·lusionat i té molta qualitat”, ha afirmat el secretari tècnic blaugrana. “És un jugador que ha demostrat al Sevilla i al Vila-real les seves condicions. Estem convençuts que ens ajudarà amb el seu equilibri al mig del camp”, ha expressat, puntualitzant que es valora “moltíssim que hagi tingut una presència de minuts important al Villarreal”. “Coneix la casa i el seu pas pel filial l’ajudarà a entrar ràpidament en quin és el sistema i quins són els mètodes d’entrenament. Luis Enrique el coneix perfectament”, ha afegit.