Els Mossos d’Esquadra han denunciat un local nocturn situat a la població d’Empuriabrava (Girona) per triplicar la capacitat permesa i per cinc infraccions del Reglament d’espectacles públics i activitats recreatives.

L’actuació es va produir quan els agents van realitzar diverses inspeccions en diferents locals d’oci nocturn de Girona, ha informat la policia catalana aquest dissabte en un comunicat.

Durant la inspecció, concretament en un bar musical, els Mossos van detectar que hi havia una gran afluència a l’establiment. Després de fer el recompte corresponent en presència del responsable del bar, els agents van constatar que hi havia un total de 448 persones quan la llicència del local l’autoritzava a tenir un màxim de 149 visitants.

Els propietaris van ser denunciats per triplicar la capacitat permesa; tenir una via d’evacuació obstaculitzada; fer l’activitat en una zona comunitària; la discrepància de la capacitat segons la llicència d’activitat, i per l’acreditació caducada dels controladors del local.

Els Mossos van realitzar una acta en la qual van constatar totes les infraccions detectades i la van remetre als Serveis Territorials de Joc i Espectacles de Girona, que serà l’organisme encarregat de sancionar l’establiment.