L’artista del piano fusionarà estils moderns i de fa anys en un espectacle únic

El pianista Deparamo torna a la ciutat comtal després d’un gran èxit dels seus últims concerts l’any 2013 a Espanya. Ara, l’artista, presenta un show en format ‘medley‘ fins ara mai vist. “Intens, enèrgic i sorprenent”; “Una festa de la música en gran”; “Sorpresa, emoció i intensitat dins d’un únic espectacle”; això diuen les crítiques del diari ABC, Primacia.org, o la web Andalucia.com després de veure el seu espectacle.

Una nova forma de crear i donar vida. Una cuidada selecció musical repleta de grans temes moderns i antics amb una posada en escena impressionant: Deparamo al piano, al costat de la seva banda, realitza una barreja única i progressiva i, sense ordre, de tots els gèneres musicals, creant un ambient per a totes les edats.

Ell, despreocupat i fluid, sense regles, però que encobreix un enorme treball tècnic i creatiu darrere. Deparamo aposta per la música i la seva fusió amb originals barreges. Més de 50 temes versionats per arribar al cor de tots. Sense límits, sense etiquetes. Tot val. Tot és música.