El Palamós-Costa Brava acull un derbi entre un Girona a l’alça i un Llagostera cada cop més enfonsat a la taula classificatòria

Tot i que la disputa del partit resta entre cotons per culpa de la previsió de temporal, Llagostera i Girona preparen el derbi català tractant d’aconseguir els tres punts. Ara bé, les necessitats obliguen els d’Oriol Alsina a aconseguir el triomf si no volen esvair les poques oportunitats que els queden per sortir de la zona de descens.

No obstant, no serà gens fàcil. Davant tindran un Girona que arriba amb la moral pels núvols gràcies als últims resultats obtinguts. Amb 12 dels últims 18 punts possibles, els de Machín comencen a veure les places de promoció d’ascens a Primera Divisió cada cop més a prop. I, tot i saber que serà difícil, volen aprofitar la bona dinàmica per seguir retallant punts als de la zona alta.

La permanència, a sis punts

Si el Girona és la cara, els blaugranes són la creu del derbi. Amb la zona de permanència a sis punts, els resultats de les últimes setmanes minven qualsevol esperança. Ara bé, no queda altra que lluitar pel triomf si no volen veure cada vegada més difícil el somni de mantenir-se, una temporada més, a la Segona Divisió A.

 

18.00h | Llagostera – Girona

Alineacions

UE Llagostera.- Hinojo; Masó, Jorge, Cruz, Reyes; Tito, Tébar; Imaz, Escassi, Ríos; Juanjo.

Girona FC.- Becerra; Aday, Kiko Olivas, Alcalá, Carles Mas, Clerc; Granell, Pere Pons; Borja García; Mata, Cristian Herrera.

Sancionats: – | Alcalá.

Lesionats: Edu Oriol, Álex Cruz | Sobrino, Marcelo.