Derrick Rose sofreix una fractura en la cara en el primer dia de pretemporada

0
Derrick Rose
EP: Rose i Gasol
Derrick Rose
EP: Rose i Gasol

Nou contratemps per Rose que sembla maleit

El base de Chicago Bulls Derrick Rose ha tornat a sofrir la seva particular ‘maledicció’ amb les lesions i ha sofert una fractura en la cara durant el primer entrenament de pretemporada del seu equip, lesió que li obligarà a passar pel quiròfan.

Segons va informar la franquícia a través d’un comunicat, Rose va sofrir un cop de colze en la cara durant l’entrenament dels Bulls i, després de ser examinat en el Rush University Medical Center, els metges van confirmar una fractura en l’os orbital esquerre.

“Després de consultar amb diversos especialistes, s’ha determinat que el jugador necessitarà un procediment quirúrgic. Després de la intervenció, es determinarà una data estimada de tornada”, va explicar el club.

Rose se sotmetrà avui a cirurgia i després es donarà a conèixer el temps de recuperació. El pivot Larry Sanders va sofrir una lesió similar la campanya passada i va estar de baixa entorn de sis setmanes. De moment, està en l’aire que estigui a la disposició del nou tècnic dels Bulls, Fred Hoiberg, en el debut de l’equip el 27 d’octubre davant Cleveland Cavaliers.

Rose, MVP de la temporada 2010-11, ha sofert tres lesions greus de genoll en els últims anys i, una vegada més, no podrà començar la temporada en perfecte estat de forma.

S’uneix a la baixa de Dunleavy

La lesió del base és un nou contratemps pels Bulls. La seva baixa s’uneix a la Mike Dunleavy que es va sotmetre dissabte passat microdiscectomía lumbar que li tindrà lluny de les pistes entre vuit i deu setmanes. Això significa que l’escorta titular de la franquícia de Chicago no començarà la temporada al costat de la resta dels seus companys.