Derrota de David Ferrer, que cau eliminat de la Copa Masters

0
David Ferrer, durant el partit contra Wawrinka | FOTO: Tugbaclk
David Ferrer, durant el partit contra Wawrinka | FOTO: Tugbaclk

Derrota de David Ferrer contra Stan Wawrinka que el deixa fora de la Copa Masters, últim torneig de l’any

De nou, els nervis van tornar a aparèixer en la derrota de David Ferrer per 7-5 i 6-2. Tot i mantenir un bon nivell durant tot el primer set, se li va encongir el braç en moments clau. D’aquesta manera, amb dues derrotes, l’alacantí ha quedat matemàticament eliminat del torneig. No obstant, Stan Wawrinka es jugarà les seves últimes opcions contra Andy Murray, els dos amb una derrota i una victòria. David Ferrer jugarà l’últim duel contra Rafael Nadal en el duel espanyol del torneig.

Tot i la derrota de David Ferrer, s’ha de dir que va plantar cara i, fins i tot, va tenir opcions de lluitar per la victòria. En el primer set, va aconseguir dominar el suís en els intercanvis fins a trencar-li el servei per posar-se 3-1 al marcador. L’alacantí va aconseguir mantenir el break fins a plantar-se amb 5-3 a favor i avantatge per endur-se el set. Va ser llavors quan van aparèixer els nervis i, fruit de l’encongiment de braç, David Ferrer va fer una doble falta per acabar perdent el servei. Amb 5-5, l’alacantí en va cometre una altra amb punt de trencament per al suís, que va acabar d’agafar aire per endur-se el set per 5-7.

Amb David Ferrer enfonsat, Stan Wawrinka va trobar un camí molt més fàcil al segon set. El primer joc, amb servei per a l’alacantí, es va saldar amb break a favor del suís, amb la posterior confirmació. A partir d’aquí, David Ferrer va oposar molta menys resistència mentre que Stan Wawrinka en cada punt es sentia més còmode sobre la pista. Finalment, derrota de David Ferrer, que jugarà l’últim partit contra Rafael Nadal per decidir la primera i l’última posició del grup.