Policia okupa lleida - Diari Català
@cep_tarragona

En el moment del desallotjament no hi havia ningú dins

Operaris d’una empresa de construcció han tapiat aquest dimecres la porta de l’antiga Comissaria de la Policia Nacional de Lleida, propietat del Ministeri de l’Interior, que ha estat desallotjada pels Mossos d’Esquadra després d’ocupar-se el 7 de novembre per un grup de joves.

Els agents s’han personat a l’edifici per col·laborar en el desallotjament a les vuit del matí i han retirat material de l’edifici en el qual en aquell moment no hi havia cap jove, ha informat a Europa Press la policia catalana.

La subdelegada del Govern espanyol a Lleida, Inma Manso va comunicar l’ocupació al Ministeri el 9 de novembre, festa a Madrid, i l’endemà Interior ha presentat denuncia als jutjats.

A l’ocupar l’edifici, els joves van repartir octavilles en les que asseguraven que havien ocupat l’antiga comissaria “per obrir a la ciutat un espai de lluita i de trobada“.

“Des d’aquest espai volem teixir relacions horitzontals amb totes aquelles persones que creguin que podem compartir necessitats i inquietuds semblants, amb una perspectiva feminista”, resava l’octavilla.