Desallotgen l’estació de Sants per una falsa alarma davant d’una maleta abandonada

0
Estació de Sants de Barcelona | FOTO: Europa Press

Els Mossos d’Esquadra han desallotjat l’estació de Sants de Barcelona davant d’una maleta abandonada en un tren procedent de França

Els Mossos d’Esquadra han desallotjat la nit d’aquest diumenge l’estació de Sants de Barcelona davant d’una maleta abandonada en un tren procedent de França, que ha resultat ser una falsa alarma.

El desallotjament es va produir a les 23.00 hores després que s’alertés que dins d’un tren que havia arribat de França hi havia una maleta que ningú reclamava a l’espai dedicat a equipatges del comboi.

L’estació es va reobrir a les 23.58 hores després que els Tècnics Especialistes en Desactivació d’Artefactes Explosius (Tedax) dels Mossos comprovessin que no contenia explosius.

Durant el temps que va durar el desallotjament es va detenir la circulació de tots els trens de l’estació com a mesura preventiva.

A més, la direcció General del Protecció Civil de Catalunya va activar la prealerta del Pla d’emergències en transport de viatgers per ferrocarril de Catalunya (Ferrocat).