Old Trafford Stadium, inside
Old Trafford, estadi del Manchester United | Foto: Wikimedia

El partit entre el Manchester United i el Bournemouth ha quedat suspès després que la seguretat trobés un paquet sospitós a la grada

 

El partit que Manchester United i AFC Bournemouth havien de disputar aquest diumenge a la tarda va quedar suspès després d’haver de desallotjar l’estadi a causa d’un “paquet sospitós” trobat per la seguretat de l’estadi a la grada nord-oest.

En un principi es va desallotjar només aquesta graderia, però quan les autoritats van decidir suspendre el partit, per la megafonia de l’estadi del Manchester es va demanar que tothom abandonés el camp.

Finalment, i després d’una detonació controlada, es va concloure que el paquet era una bomba rèplica que havia oblidat una empresa de seguretat. Sovint aquests artefactes es fan servir per practicar amb gossos ensinistrats per simular deteccions i evacuacions en cas de localitzar artefactes explosius.

El cap de policia de Manchester va sol·licitar una investigació urgent d’uns fets que van perjudicar tant a espectadors com a membres de la pròpia policia i la brigada d’explosius de l’exèrcit, als quals es va fer perdre temps i recursos després de l’incident. Amb tot, la Premier Legue es va felicitar per la manera com es va portar la situació. El matx, ja intranscendent per a la classificació, es disputarà finalment aquest dimarts a les vuit de la tarda (hora local).