Desarticulat a L’Hospitalet un grup criminal que assaltava dones grans als seus domicilis

0

Els Mossos d’Esquadra detenen dos joves romanesos relacionats amb un grup criminal que actuava amb violència a domicilis de gent gran

Els Mossos d’Esquadra han detingut dues persones, homes de 19 i 36 anys i de nacionalitat romanesa, relacionades presumptament amb un grup criminal que atacava dones d’edat avançada als seus domicilis. Informa El Far que altres dos sospitosos de pertànyer a aquest grup ja són a presó per altres delictes.

En un dels robatoris, en casa d’una dona de 84 anys, aquesta va morir a l’hospital a causa de les ferides que li van provocar els lladres, que actuaven amb molta violència quan robaven als domicilis d’aquestes dones amb la intenció d’emportar-se tots els objectes de valor.

Per captar-les, explica el mateix diari, els lladres es feien passar per pidolaires en les esglésies i altres punts de reunió de gent gran. Quan identificaven alguna dona amb joies, intentaven agafar confiança per conèixer més detalls d’aquestes, com si vivien soles, si tenien familiars prop d’elles, etc.

Els atacants van actuar tant a Barcelona com L’Hospitalet, però el modus operandi era el mateix: atacaven en cases de dones entre 83 i 87 anys. Diversos grups de la policia es van coordinar per donar amb els presumptes lladres, que finalment han estat detinguts a L’Hospitalet.