Desconvocada la vaga de Vueling a França

0
Vueling 2
Avió de Vueling a un aeroport europeu | Foto: Europa Press

La vaga estava prevista per aquest divendres i fins el proper 30 d’agost, però finalment el personal ha arribat a un acord amb la companyia

El sindicat francès Syndicat National du Personnel Navigant Commercial (SNPNC FO) ha desconvocat la vaga de personal de cabina (TCP) de Vueling que havien anunciat des d’aquest divendres fins al 30 d’agost per les condicions laborals en la base de Paris-Orly, han explicat a Europa Press fonts de Vueling.

Les mateixes fonts han sostingut que el personal de cabina i la direcció de l’aerolínia han arribat a un acord la nit d’aquest dimecres, el que permetrà a la companyia aèria “operar amb total normalitat” aquests dies.

El personal de cabina havia convocat una vaga a causa la manca de pagament d’hores extres i que el salari no arriba al mínim a França si s’exclouen les primes, mentre la companyia “no para de créixer”, segons els TCP.

Vueling està integrada dins del grup IAG, al qual també pertanyen les aerolínies British Airways, Iberia i Aer Lingus. La companyia catalana té la seva base a l’Aeroport de Barcelona-El Prat, i va transportar durant l’any passat 24,8 milions de passatgers en 172.571 vols operats, fet que suposa un increment del 15% i el 14%, respectivament, en comparació del 2014.