En el robatori en pisos

Els Mossos d’Esquadra han desmantellat a Tarragona una banda especialitzada en robatori en pisos de Catalunya amb l’arrest de quatre integrants, ha informat aquest diumenge la policia catalana.

A principis del mes de desembre, els investigadors van tenir coneixement que un grup format per tres georgians i un letó, amb domicili a Tarragona, estaria relacionat amb aquests robatoris.

Els detinguts forçaven els panys sense deixar marca, fet que dificultava la investigació, amb rossinyols i claus ‘bumping’, i robaven diners i objectes amb alt valor econòmic, i després de sortir feien la volta a la clau perquè el propietari no sospités.

Els agents van detenir els quatre integrants l’11 de desembre a Tarragona, i en l’escorcoll del domicili van trobar 3.450 euros i objectes robats, així com un gran nombre de claus i panys que feien servir per aprendre a obrir sense deixar marques.

Els investigadors han constatat que el grup ha perpetrat robatoris a Tàrrega (Lleida), Terrassa, Vilanova i la Geltrú i Vilafranca del Penedès (Barcelona), i tres dels detinguts, després de passar a disposició judicial, van ingressar a la presó i l’altre va quedar en llibertat amb càrrecs.