Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Terrassa han desmantellat una plantació de marihuana a Ullastrell amb un valor de 32.000 euros al mercat il·lícit.

Estava preparada per generar prop de 12.166,6 grams cada tres mesos, segons han informat els agents aquest diumenge en un comunicat.

Els Mossos van detenir dimarts els presumptes propietaris de la plantació per haver comès presumptament un delicte contra la salut pública en traficar amb drogues i un altre delicte per defraudació de fluid elèctric valorat aproximadament en 19.000 euros, tenint en compte que es va comprovar que s’havia manipulat el comptador de la llum per evitar pagar els elevats costos de la instal·lació.

Els agents van començar la investigació a principis d’agost, centrant-se en un domicili d’Ullastrell en què s’ensumava una forta olor de marihuana i s’escoltava un soroll constant i fort de ventiladors o compressors d’aire condicionat, que funcionaven tant de dia com de nit.

En el domicili, els Mossos van trobar 365 plantes de marihuana i 1,302 quilos de cabdells de marihuana assecant-se, així com també van localitzar cinc paperines del que semblava ‘cristall’, dues pastilles d’èxtasis i una caixa de cartró plena de bossetes monodosi.

Els detinguts, de 26 i 30 anys i veïns d’Ullastrell, van passar a disposició judicial dijous i el jutge ha decretat la seva llibertat amb càrrecs.