Desmantellen una plantació de marihuana a Rubí

0
Marihuana Rubi
Plantació de marihuana desmantellada a Rubí | Foto: Mossos

Els Mossos van descobrir una nau industrial que portaven dos persones que regenten un negoci d’associació cannàbica

Els Mossos d’Esquadra van denunciar a finals d’abril una parella -una dona de Rubí i un home de Terrassa- per un delicte de tràfic de drogues. En concret, la policia va desmantellar una plantació de marihuana que aquesta parella tenia en una nau industrial de Rubí. Informa Diari de Rubí que la investigació es va iniciar degut a les denuncies de forta olor i soroll constant -pels ventiladors i compressors- que provenien d’aquesta nau.

La informació dels Mossos d’Esquadra detalla que van veure una dona accedint a la nau constantment. Al investigar-la, es van donar compte que regenta a Rubí una associació cannàbica amb el llogater de la nau.

Després de dies d’investigació, els Mossos van actuar sobre la nau el passat 20 d’abril i van descobrir un armari que conduïa a un espai preparat pel cultiu de marihuana. Allà hi van trobar 337 testos amb restes de plantes de marihuana, 14 làmpades de gran potència i quatre ventiladors. Fins i tot els Mossos van descobrir que els sospitosos havien fet una connexió elèctrica no permesa, estafant prop de 15.000 euros.