Els Mossos detenen a tres persones

Els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana han desmantellat un punt de venda de drogues al districte de Ciutat Vella de Barcelona, i han detingut tres ciutadans pakistanesos que captaven clients potencials durant la venda irregular de llaunes.

Segons han informat aquest dissabte els dos cossos en un comunicat, la investigació va començar després d’una informació rebuda a l’octubre d’un ciutadà que va denunciar la compravenda de drogues en un domicili de Ciutat Vella, on els llogaters sortien al carrer per buscar compradors que després feien accedir al pis.

El testimoni va destacar que un local proper era utilitzat com a magatzem de les substàncies, i els agents van iniciar una investigació per verificar si aquests dos immobles albergaven la denunciada activitat.

Els investigadors van constatar una gran afluència de gent al domicili, sobretot turistes, que en sortien ràpidament, i com els detinguts es dirigien a un local que era utilitzat com a magatzem.

Davant d’aquests indicis, els agents van realitzar una operació aquest dimecres per desmantellar el punt de venda de drogues, i en els escorcolls dels dos immobles van intervenir 81 grams de cocaïna, 4 d’MDMA, 200 de marihuana, 52 d’haixix i 289 pastilles d’èxtasis, a més de balances de precisió i 900 euros en efectiu.

Dels tres detinguts, de 21, 27 i 35 anys, dos van ingressar a la presó després de passar a disposició judicial i l’altre va quedar en llibertat amb càrrecs.