El nou SUV de la marca serà el Mazda CX-4

Un més per a la col·lecció; el mercat dels SUV es troba en una moment absolutament imparable i, segons les prediccions, sembla no tenir fi. Mazda és conscient d’això i, al Saló de Frankfurt, ja ens va avisar amb el prototip Koeru. Ara sembla que aquest concepte ha començat a agafar forma i per això la marca ens presenta un petit avançament del Mazda CX-4, la seva nova màquina que oferirà una línia una mica més esportiva.

Mazda CX-3, CX-5 i CX-9; la marca es troba en ple apogeu de models SUV durant aquest últim temps i sembla que vol més. El Mazda CX-4 serà el proper, però no hem de descartar més opcions de cara el futur ja que veient la tendència del mercat, els SUV seguiran creixent. En qualsevol cas, el CX-4 es vestirà de gala oficialment en el proper Saló de Pequín amb un vestit entallat i ajustat insinuant unes línies més estilitzades i coupé.

La imatge que ha deixat caure la marca és poca cosa però el bastant significativa com per extreure algunes conclusions. La més interessant és la seva caiguda del sostre en forma descendent simulant una silueta més estilitzada i allargada que, per exemple, el Mazda CX-3. D’aquí podem entendre la seva estètica coupé i, com no, el llenguatge de disseny KODO que envaeix a tota la marca.

La longitud total del Mazda CX-4 no superarà els 4,5 metres ja que ha de situar-se just entre el CX-3 i el CX-5. A més, compartirà molts elements amb ells, tant en motors com en tecnologia. Però per poder conèixer tot això hem d’esperar fins al proper 25 d’abril.