Detalls sobre el Nintendo Direct especial de Super Smash Bros.

  0

  Totes les dades confirmades i les hipòtesis referides al Nintendo Direct especial de Super Smash Bros. d’aquesta nit

  Avui 15 de desembre a les 23:00 (hora peninsular) s’emetrà un Nintendo Direct Especial de Super Smash Bros., una presentació que apunta a detallar l’últim contingut addicional que rebrà el joc de Wii U i 3DS. Segons la nota de premsa de la multinacional japonesa, es tracta de “la darrera presentació dedicada a Super Smash Bros. per Nintendo 3DS i Wii U”. Avui dia, parlem d’un joc que n’ha protagonitzat 3 de manera exclusiva.

  El Nintendo Direct Especial de Super Smash Bros. estarà presentat pel director del joc, Masahiro Sakurai. El nipó comentarà totes i cadascuna de les característiques referides a Cloud Strife, la nova incorporació estrella que rebrà el joc, presumiblement, en algun moment de l’any vinent. Cloud, protagonista de Final Fantasy VII, va ser l’encarregat de tancar la passada edició del Nintendo Direct que pots veure resumida aquí.

  Un videojoc que es comença a acomiadar

  Tot i estrenar-se el 13 de setembre de 2014, Super Smash Bros. per Wii U i 3DS ha anat rebent nou contingut -més lluitadors, figures amiibo i novetats pels Mii- de manera periòdica fins avui. Però, el seu director apuntava recentment durant una entrevista dedicada als 25 anys de Fire Emblem queel DLC comença a apropar-se a la seva fi. És per això que resulta molt probable que el Nintendo Direct Especial de Super Smash Bros. d’avui nit sigui el tercer i últim que rep el joc.

  Totes i cadascuna de les consoles de sobretaula de Nintendo (Nintendo 64, GameCube, Wii i Wii U) han rebut la seva versió de Super Smash Bros. dirigida per Masahiro Sakurai. Preguntat per la seva implicació en nous projectes, el japonès ha apuntat que “és difícil [dedicar-se a una altra franquícia]. Si segueixo implicat amb Smash, treballo amb projectes interessants com el de Ryu, però si marxo, no sé si l’equip podrà fer-ho sense mi“. Pots veure el Nintendo Direct Especial de Super Smash Bros. aquesta nit, a través de la pàgina oficial de Nintendo.