Els Mossos d’Esquadra han detingut un camioner de Badalona per circular ebri, drogat, fent esses i en contradirecció per la carretera N-340 a l’altura de Sant Cugat

Els Mossos d’Esquadra han detingut un camioner per circular ebri, drogat, fent esses i en contradirecció per la carretera N-340 a l’altura de Sant Cugat de Sesgarrigues (Barcelona).

Es tracta d’un home de 51 anys, nacionalitat espanyola i veí de Badalona, que va ser detingut per una patrulla de paisà diumenge després de detectar que conduïa de manera temerària, ha informat la policia catalana aquest dimecres en un comunicat.

La patrulla el va trobar a les 23.15 hores circulant en sentit contrari i ocupant part de l’altre carril, i va començar a perseguir-lo activant les sirenes, tot i que el camioner no es va adonar fins a dos quilòmetres després, quan va detenir el vehicle.

Va donar un positiu d’alcoholèmia de 0,75 mil·ligrams per litre d’aire expirat, cinc vegades superior a la taxa permesa per a camions, i també va donar positiu en la prova de drogues per amfetamines.

L’home, a qui el 2012 se li havia retirat el permís de conduir per una altra prova d’alcoholèmia positiva, va passar a disposició judicial i ha quedat en llibertat amb càrrecs.