A Sant Boi que van robar 670 quilos de cable de coure de l’AVE

Els Mossos d’Esquadra han detingut a Sant Boi de Llobregat cinc persones que transportaven en un vehicle 670 quilos de cable de coure que havien robat en la línia de l’AVE a Tarragona.

Segons ha informat la Policia catalana aquest dilluns en un comunicat, els detinguts són cinc homes, de nacionalitat romanesa, d’edats compreses entre els 19 i els 36 anys, tots ells veïns de l’Hospitalet de Llobregat (Barcelona).

La detenció es va produir el passat 8 de gener quan una patrulla dels Mossos d’Esquadra de Sant Boi de Llobregat va veure un vehicle que dos mesos abans havien interceptat amb coure sostret de la línia ferroviària.

La patrulla policial va aturar el vehicle, que es dirigia a una planta de recollida de residus de Sant Boi, i va detenir els seus cinc ocupants, dos dels quals van intentar fugir sense èxit.

A l’interior del vehicle, els agents van trobar 670 quilos de coure presumptament robat, per la qual cosa van detenir els cinc homes per un presumpte delicte de robatori amb força.

Els investigadors van acreditar que el coure intervingut procedia d’un robatori en la línia de l’AVE en la població de Santa Oliva (Tarragona) fet aquella mateixa nit i que havia provocat uns danys valorats en 12.000 euros.

Els cinc detinguts, amb 20 antecedents, van quedar en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició judicial.