Detenen un distribuïdor de cocaïna i metamfetamina de zones d’oci de Salou

0
Detenen un distribuïdor de cocaïna i metamfetamina de zones d'oci de Salou | FOTO: Mossos d'Esquadra

El detingut, de 29 anys, transportava la droga amagada en diferents vehicles fins a Salou, on la distribuïa per ser venuda en les principals zones d’oci

Els Mossos d’Esquadra han detingut per tràfic de drogues un distribuïdor de cocaïna, marihuana i metamfetamines que subministrava altres venedors a les zones d’oci de Salou (Tarragona), han informat aquest dijous en un comunicat.

L’home, de 29 anys, nacionalitat marroquina i veí de Sant Salvador (Tarragona), ha estat arrestat dilluns en una intervenció autoritzada pel jutjat d’instrucció 2 de Tarragona i feta pel Grup Especial d’Intervenció (Gei) dels Mossos, davant de les sospites que podria tenir armes blanques i un arma de foc.

Durant la investigació s’havia comprovat que el detingut transportava la droga amagada en diferents vehicles fins a Salou, on la distribuïa per ser venuda en les principals zones d’oci de la població per altres venedors, que li pagaven a aquest distribuïdor en metàl·lic però també en joies.

A l’escorcoll, els investigadors van localitzar sobres amb diners amagats: un total de 8.349 euros fraccionats majoritàriament en bitllets de 50 i 20 euros, i també van trobar joies suposadament procedents de la venda de droga, diversos ordinadors portàtils, un gran nombre de telèfons mòbils amb els quals feia el seu negoci, a més d’armes blanques i una pistola simulada.

En un quart de la neteja situada en l’escala de l’immoble, el detingut amagava la droga i, efectivament, els mossos van localitzar en un forat una bàscula de precisió camuflada i una peça de cocaïna de 30 grams i un embolcall amb metamfetamina.