Un incendi delata una plantació de marihuana a Castelldefels

0
marihuana
EP: Mossos d'Esquadra

Els Mossos d’Esquadra han detingut a Castelldefels una dona, de 34 anys, després que un incendi després que un incendi al seu garatge delatés la plantació

Els Mossos d’Esquadra han detingut a Castelldefels una dona de 34 anys per un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues, després que un incendi en el garatge de la víctima delatés als Bombers l’existència d’una plantació de marihuana.

Els fets van tenir lloc el 26 de maig quan els Bombers van rebre l’avís d’un incendi en una instal·lació elèctrica localitzada a l’interior d’un aparcament d’una casa ubicada a Castelldefels.

Durant la seva actuació, els Bombers van haver d’enderrocar una paret del garatge darrere de la qual van descobrir una plantació il·legal de marihuana, pel que van alertar els Mossos d’Esquadra.

La policia catalana va comptabilitzar que la detinguda, una dona de nacionalitat veneçolana, tenia un total de 350 plantes en estat avançat de creixement i floració, a més d’eines com ventiladors, filtres, llums de calor, termòstats, tubs de ventilació i fertilitzants.

La detinguda ha quedat en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició judicial i els Mossos mantenen oberta la investigació i no descarten més detencions.