Foto: Mossos d'Esquadra
Detinguts dos homes per amagar 15 quilos de marihuana en un moble | Diari Català

Els Mossos d’Esquadra han trobat 15,2 quilos de marihuana amagats a l’interior d’un moble embalat i preparat per ser enviat a Itàlia, que es trobava en una empresa de transport de Montmeló (Barcelona).

La policia ha detingut dos homes, de 31 i 39 anys i nacionalitats marroquina i italiana, veïns de Barcelona i l’Hospitalet de Llobregat (Barcelona), que havien contractat l’empresa de transport per portar el moble de Castelldefels a Itàlia, han informat els Mossos aquest dimarts en un comunicat.

Per localitzar els responsables, l’empresa els va dir que vinguessin a recollir el moble perquè no s’havia pogut fer l’enviament, i van enviar una tercera persona que desconeixia que el moble tenia droga, mentre ells feien contravigilància al carrer.

Els agents els van seguir en cotxe i els van poder detenir Barcelona, després del que han quedat en llibertat condicional sense fiança i amb la prohibició de sortir d’Espanya.

Segons l’estimació de la policia, la droga decomissada -15.207 grams de marihuana- tenia un valor al mercat negre de 63.800 euros