Detenen ‘in fraganti’ dos homes que robaven a l’AP-7

0

Els lladres utilitzaven el mètoda del ‘punxa-rodes’: oferir assistència a un conductor que ha punxat per, en realitat, distreure’l mentre una altra persona li roba

 

Els Mossos d’Esquadra han detingut ‘in fraganti’ a l’AP-7 dos homes de 45 i 33 anys, de nacionalitat kosovar i albanesa, un dels quals és veí de Badalona i l’altre amb veïnatge desconegut, per presumptament robar a l’ocupant d’un turisme després de punxar-li les rodes, ha informat aquest dissabte la policia catalana en un comunicat.

Els fets es van produir quan agents de tràfic de Girona circulaven per l’AP-7 en sentit sud, quan van observar dos turismes aturats al voral i tres homes que discutien. Dos dels homes, després de veure el vehicle policial, van fugiar en un dels cotxes en sentit Granollers (Barcelona).

La patrulla va aconseguir detenir els ocupants després d’una persecució per l’AP-7, i els agents van preguntar als dos homes el motiu de la discussió amb l’ocupant de l’altre vehicle, una qüestió a què no van saber donar una resposta coherent.

Una altra patrulla es va dirigir cap al lloc on era l’altre turisme, i el conductor va explicar als policies que s’havia detingut perquè tenia un pneumàtic punxat, moment en el qual es va detenir un altre cotxe del qual van sortir els dos homes, i mentre un el despistava, l’altre intentava robar-li.

Davant dels fets, el conductor va oferir resistència i es va encarar als presumptes lladres, quan en aquest precís moment va passar per davant el vehicle policial, que va provocar la fugida dels assaltants.