Mossos d'esquadra
@Ferran_mirot

Els Mossos d’Esquadra han detingut dues persones per ocupar una casa a l’Escala on hi vivia una dona sola, a la qual van coaccionar i van amenaçar

Els fets es van iniciar a principis del mes de març, quan una parella -un home de 38 anys, i una dona de 37- amb dos adolescents va convèncer una anciana, que vivia sola, perquè els deixés passar dos o tres nits a casa seva, amb l’excusa que estaven buscant un pis de lloguer, segons ha informat la policia catalana en un comunicat.

Després d’unes quatre setmanes la família s’havia fet seu el pis, i tenien l’anciana confinada en el seu dormitori. La cridaven i amenaçaven amb colpejar-la si no els obeïa, fins i tot havia de demanar permís per anar al lavabo.

A través d’una coneguda de la víctima, els Mossos van poder conèixer el cas i intervenir, per detenir els dos majors d’edat per delictes de coaccions, amenaces, entrada en habitatge aliè i detenció il·legal. Els dos detinguts, que tenien antecedents, van quedar en llibertat amb càrrecs, mentre que els dos adolescents van ser deixats a càrrec d’uns familiars.