Detenen un presumpte piròman de Vila-Seca

0

Els Mossos d’Esquadra han detingut un veí de Vila-seca, de 52 anys, acusat d’haver encès el foc que va originar un incendi Cativera del Catllar, a Tarragona

Els Mossos d’Esquadra han detingut un veí de Vila-seca (Tarragona), de 52 anys, acusat d’haver encès el foc que va originar un incendi aquest dimecres en una zona forestal pròxima a la urbanització la Cativera del Catllar (Tarragona).

Els fets van passar aquest dimecres, quan els agents van ser alertats de l’incendi, que va poder ser sufocat ràpidament gràcies a l’actuació dels veïns després de cremar uns 100 metres quadrats, han informat els Mossos aquest dilluns en un comunicat.

Amb les dades que el vigilant del Catllar va aportar a la Policia, els Mossos van localitzar el presumpte autor de l’incendi en la mateixa zona de l’incendi i li van intervenir tres encenedors que duia en una motxilla.

L’home havia estat vist, pocs minuts abans que comencés el foc, per una carretera pròxima, segons els Mossos. Els bombers, que van participar en l’extinció, i els agents, que després van fer una inspecció tècnica, van comprovar que l’incendi havia estat provocat amb algun líquid inflamable.