Detenen per tràfic de drogues dues persones que van fugir d’un control policial

0

Els fets van tenir lloc el passat dimecres, quan els detinguts van intentar fugir en una motocicleta d’un control preventiu a Esplugues de Llobregat

La Policia Local d’Esplugues de Llobregat va detenir el passat dimecres, i després d’una persecució policial pels carrers del municipi, dues persones que estaven en possessió d’un quilo de cocaïna i de 4.000 euros en efectiu. Els arrestats, un home de 40 anys i veí de Sant Feliu de Llobregat i una dona de 29 anys veïna de Sant Joan Despí, tenien diversos antecedents delictius i van fugir d’un control policial amb la seva motocicleta. La Policia imputa als dos detinguts un delicte contra la seguretat del trànsit i un altre delicte contra la salut pública per tràfic de drogues.

Els fets es van produir el dimecres a la nit, quan els detinguts van intentar evitar un control preventiu instal·lat al camí de Can Nyac, escapant amb una motocicleta i posant en perill la seguretat d’altres conductors fins que van ser interceptats al carrer de Laureà Miró per la Policia Local. Els agents, amb la participació de la Unitat Canina, van intervenir als dos detinguts un quilo de cocaïna, altres quantitats més petites de diverses substàncies com quetamina i 4.000 euros en bitllets de 50.