Detenen un home per una amenaça de bomba a Liverpool

0

L’alerta de bomba ha provocat el tancament de diversos carrers

Un home ha estat detingut aquest divendres per una amenaça de bomba en una oficina que ha obligat a desallotjar diversos carrers del centre de Liverpool, al nord-oest d’Anglaterra, segons ha informat la Policia del comtat de Merseyside, al qual pertany l’esmentada població anglesa.

La Policia de Merseyside pot confirmar que un home ha estat detingut després d’un incident en un edifici de negocis de Silkhouse Court, al carrer Tithebarn, a Liverpool, aquest divendres”, ha assenyalat la Policia regional. L’home “serà portat a una comissaria de Merseyside, on serà interrogat”, ha afegit.

Segons la BBC, la Policia ha rebut un avís a les 10.30 hores (11.30 hora catalana) per una amenaça de bomba en un edifici de Silkhouse Court, situat al carrer Tithebarn, suposadament contra un despatx d’advocats, i ha enviat diversos negociadors a parlar amb l’home responsable de l’amenaça.

Diversos treballadors d’aquest edifici han dit a la xarxa social Twitter que hi havia “una amenaça de bomba a la cinquena planta” i han evacuat l’immoble. La Policia ha explicat que ningú ha resultat ferit a l’incident però ha deixat clar que la zona romandrà acordonada fins que es confirmi que no hi ha cap amenaça.

L’alerta de bomba ha provocat el tancament de diversos carrers mentre els negociadors de la Policia parlaven amb l’home que ha provocat l’amenaça, que finalment ha estat arrestat. Com a conseqüència de l’amenaça de bomba, ha romangut tancada la intersecció dels carrers Tithebarn i Old Hall amb Union.