Detinguda una dona xinesa que explotava sexualment compatriotes a Girona

0

Les mantenia amuntegades en una habitació i vigilades les 24 hores amb una càmera

La Policia Nacional ha detingut a Girona una dona de nacionalitat xinesa acusada d’explotar sexualment compatriotes seves, a les quals mantenia amuntegades en una habitació i vigilades les 24 hores amb una càmera, ha informat aquest dimarts en un comunicat.

La detenció s’ha produït arran d’una denúncia anònima al telèfon de lluita contra la tracta, on es manifestava que diverses dones eren obligades a exercir la prostitució contra la seva voluntat.

Els agents han comprovat, a més, que les dones explotades es trobaven en situació d’irregularitat, fet que ha permès acusar la dona d’un delicte de tracta d’éssers humans amb fins d’explotació sexual.

Durant l’escorcoll en l’habitatge, els agents han confiscat documentació i quaderns de comptabilitat on es registraven les transaccions i els beneficis que obtenia de l’activitat il·legal, així com 4.600 euros en metàl·lic.

L’operació ha estat portada a terme per la Brigada Central de Tracta d’Éssers Humans de al Comissaria General d’Estrangeria i Fronteres i la Ucrif de Girona.