Detingudes quatre joves al Prat per amagar cocaïna a l’interior del cos

0

Se’ls imputen delictes contra la salut pública, han ingressat a la presó provisional per ordre judicial

La Policia Nacional ha detingut a l’Aeroport de Barcelona-El Prat quatre dones de nacionalitat veneçolana que transportaven a l’interior dels seus organismes mig quilo de cocaïna cadascuna.

Les viatgeres, tres d’elles amb edats compreses entre els 18 i els 20 anys, procedien de Caracas (Veneçuela) i el seu destí final era el Marroc, segons ha informat la Policia Nacional en un comunicat.

Els fets van tenir lloc dilluns passat, en el marc dels controls habituals que la Policia Nacional fa als passatgers que viatgen en els anomenats ‘vols calents’, els que acostumen albergar ‘mules’ o correus de droga.

Els agents del lloc fronterer van entrevistar quatre viatgeres procedents de Caracas, que van presentar notables indicis de nerviosisme, manifestant incongruències sobre els motius del seu viatge.

Després d’escorcollar els seus equipatges i davant de les evidències que podien portar droga a l’interior dels seus organismes, la Policia les va traslladar a un centre sanitari per sotmetre’s a proves radiològiques, que van confirmar la presència de cossos estranys.

Cadascuna de les viatgeres ocultava al seu interior dos cilindres que contenien 500 grams de cocaïna, de manera que la quantitat total de droga intervinguda puja a dos quilos.

Les detingudes, a qui se’ls imputen delictes contra la salut pública, han ingressat a la presó provisional per ordre judicial.