Un noi de 22 anys atraca amb arma de foc un local de joc a Mataró

0

Els Mossos d’Esquadra han detingut l’individu, de nacionalitat marroquina, per robar amb una pistola en un local de joc de Mataró juntament amb dos homes més

Els atracadors van entrar al local per separat cap a les 13.00 hores el 14 d’abril, quan l’establiment estava obert al públic, un d’ells es va queixar a una treballadora que una de les màquines s’havia empassat els seus diners i li va demanar que l’acompanyés per solucionar el problema.

Després de sortir de la cabina de seguretat, un altre dels homes –el detingut– la va amenaçar amb una pistola perquè no es mogués, i el tercer va obrir els calaixos a la recerca de diners i va trobar un total de 1.340 euros.

Els agents van identificar l’atracador que va amenaçar la treballadora del local amb l’arma –que té 12 antecedents per fets similars– i el van arrestar a Barcelona, i continuen treballant per localitzar els altres dos autors dels fets.

El jove va passar a disposició del jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Barcelona, que va decretar el seu ingrés a la presó.