Detingut a Rubí per trencar l’ordre d’allunyament cap a una dona, amb la que robava pisos

0
associació cannàbica, Rubí, menor, Mossos, club cannàbic
Foto: Europa Press

Els Mossos d’Esquadra de Rubí han detingut un home de 37 anys i una dona de 27, tots dos veïns de Rubí, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força amb grau de temptativa. L’home també està acusat de trencar l’ordre d’allunyament cap a la dona.

Els Mossos d’Esquadra de Rubí han detingut un home de 37 anys i una dona de 27, tots dos veïns de Rubí, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força amb grau de temptativa. L’home també està acusat de trencament de condemna, ja que tenia una ordre d’allunyament en vigor cap a la dona per maltractaments, informa el Diari de Rubí.

Els Mossos van rebre l’avís divendres passat que hi havia una parella que estava intentant forçar la porta de diversos pisos d’un edifici de Rubí. A banda de comprovar que la porta d’entrada havia estat forçada, una testimoni va explicar als agents que una parella havia colpejat amb força el portal de l’edifici fins a accedir i que, un cop dins, l’home va intentar obrir algunes portes de pisos mentre la dona vigilava. La testimoni va donar una descripció molt detallada dels dos presumptes lladres.