Detingut un cambrer per vendre cocaïna en un bar del Maresme

0

Els Mossos d’Esquadra van comprovar que a l’establiment entrava i sortia gent sense consumir res i després de parlar amb el cambrer

Els Mossos d’Esquadra han detingut un cambrer d’un bar d’Alella (Barcelona) per tràfic de drogues i també el proveïdor que suposadament li subministrava la cocaïna que després venia a l’establiment, segons ha explicat a Europa Press la policia catalana.

Els arrestos van tenir lloc dimarts 26 de juliol: el cambrer, de 54 anys, va quedar en llibertat amb càrrecs, mentre que el jutjat va decretar l’ingrés a la presó provisional del proveïdor, de 27 anys i amb antecedents; el dos són de nacionalitat espanyola i veïns del Masnou (Barcelona).

Les investigacions es van iniciar pocs dies abans de la detenció per indicis dels Mossos d’Esquadra de Premià de Mar (Barcelona) que des d’aquest establiment es traficava amb drogues.

Els agents van muntar un dispositiu i van comprovar que a l’establiment entrava i sortia gent sense consumir res i després de parlar amb el cambrer.

Els investigadors van confiscar al proveïdor uns 200 grams de cocaïna i en el seu domicili es van trobar també restes de droga i alguns estris per a la seva manipulació, com una bàscula.