Un detingut després de causar un xoc múltiple a la AP-7 a Altafulla

0
Un detingut després de causar un xoc múltiple en la AP-7 a Altafulla | FOTO: Mossos d'Esquadra

Els testimonis van apuntar a un vehicle que s’havia donat a la fuga com el culpable del sinistre i que una maniobra seva va ser la causant de l’accident

Els Mossos d’Esquadra han detingut un conductor que es va donar a la fuga després de causar el 12 de setembre un accident amb tres vehicles i un remolc amb un catamarà implicats a l’autopista AP-7 a l’altura d’Altafulla (Tarragona).

Segons ha informat aquest dilluns la policia catalana en un comunicat, a l’accident, que va passar a les 21 hores al quilòmetre 233,5, una persona va resultar ferida lleu i es van produir nombrosos danys materials, a més de tallar-se la via.

Els testimonis van apuntar a un vehicle que s’havia donat a la fuga com el culpable del sinistre i tot apunta que circulava a una velocitat excessiva i que una de les seves maniobres va poder ser la causant de l’accident.

El Grup d’Investigació i Documentació va obrir una investigació, que va concloure el dimecres 14 de setembre amb la detenció del conductor, un espanyol veí de València de 39 anys, per un delicte de conducció temerària i un altre d’omissió del deure d’auxili.

El detingut va quedar en llibertat després de declarar en comissaria i haurà de comparèixer al jutjat d’instrucció del Vendrell quan sigui requerit.