Detingut per fer fotos a menors i compartir-les amb pedòfils

0

La Policia ha detingut un professor d’una escola de Mollet del Vallès per presumptament fer fotografies  a nenes de 8 a 13 anys i compartir-les amb pedòfils

La Policia Nacional ha detingut un professor de piano d’una escola de Mollet del Vallès (Barcelona) per presumptament fer fotografies amb el seu mòbil a nenes de 8 a 13 anys i compartir-les després amb pedòfils, han explicat  fonts policials.

L’acusat, docent d’activitats extraescolars, va ser arrestat el dijous 14 d’abril i, després de passar a disposició judicial, va quedar en llibertat amb càrrecs, amb la mesura cautelar de no poder exercir com a docent, segons ha publicat aquest dimecres ‘El Periódico’.

La investigació va arrencar a partir d’un escorcoll a l’habitatge d’un presumpte pederasta on, a l’ordinador, es van trobar contactes de més pedòfils amb els quals intercanviava pornografia; així, van descobrir que un d’aquests contactes també pujava fotografies i, finalment, van descobrir que es tractava d’aquest professor de música.

A partir d’aquí, el 14 d’abril, la Policia Nacional va escorcollar l’habitatge del docent i va trobar les imatges compartides als fòrums i els telèfons mòbils amb els quals van ser fetes.

Les fotografies havien estat fetes al carrer, a parcs infantils i a jardins de domicilis particulars, diverses en banyador quan es banyaven a les piscines de casa seva o jugant en gronxadors.