Detingut un home per clonar targetes de crèdit durant la Diada de Sant Jordi

0

El detingut hauria clonat targetes a dos caixers de l’Eixample de Barcelona

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha detingut un home acusat de clonar targetes de crèdit a dos caixers de l’Eixample, al centre de la capital catalana. Els fets van tenir lloc durant la Diada de Sant Jordi, quan una parella de la policia local va detectar un dispositiu que s’utilitza per clonar aquest tipus de targetes en un caixer del carrer Balmes.

Informa la pròpia Guàrdia Urbana que quan aquest dispositiu va ser detectat, uns agents van esperar durant tot el dia fins que prop de la mitjanit el sospitós va aparèixer per recollir l’aparell que utilitzava per copiar les bandes magnètiques de les targetes (i així extreure la informació). Després de rebre una trucada, el presumpte lladre va fer el mateix a un altre caixer, aquest cop a l’avinguda Diagonal.

En aquell moment els agents van detenir l’home i el van acusar de delictes de falsificació i tinença d’eines per clonar targetes. Al detingut li van intervenir lectors de bandes magnètiques i també regletes amb videocàmeres (per gravar al client introduint el codi de seguretat).