Detingut un integrant d’una banda de “falsos policies” a Barcelona

0
mossos d'esquadra
Foto: @mossoscat

Després del registre del vehicle dels falsos policies, els agents van trobar credencials falses, una radiografia i eines habituals per obrir portes

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha detingut un dels integrants d’una banda organitzada de “falsos policies”, després de trobar-lo al costat d’un altre individu dins d’un vehicle, amb la cartera d’un turista, i actuant in fraganti‘.

Els fets van succeir aquest divendres cap a les 15.30 hores quan dos agents de la Guàrdia Urbana de Barcelona van detectar un vehicle Volkswagen sospitós aturat enmig d’un carrer del districte de Sants-Montjuïc, segons ha informat l’Ajuntament de Barcelona en un comunicat.

Dins del turisme, el copilot estava registrant el contingut de la cartera d’un turista, per la qual cosa els agents de la Urbana es van apropar a ells, coneixedors de l’existència de grups de “falsos policies” en zones turístiques, per procedir a la seva detenció.

Els “falsos policies” van iniciar una fugida amb el turisme pels carrers de Barcelona, i van practicar una conducció temerària i van posar en perill alguns vianants, inclosa una dona canadenca de 62 anys que va haver de saltar per esquivar el cotxe mentre travessava un carrer.

Durant la fuga, els presumptes delinqüents van haver d’abandonar el vehicle, embussat en el trànsit del passeig Colom de Barcelona, i van fugir en direccions oposades, per la qual cosa la Guàrdia Urbana tan sols va trobar un dels dos, amagat en un bar de la zona.

A més, s’han localitzat tres de les víctimes d’aquests “falsos policies”, que utilitzaven un vehicle que ja es trobava sota vigilància policial per sospites de pertànyer a aquesta banda organitzada, de la qual s’estan buscant la resta de membres.

Després del registre del vehicle, la policia va trobar falses identificacions policials, una radiografia i eines habituals per obrir portes.