L'escenari dels fets a Santa Coloma

Segons han informat fonts judicials, l’home complia condemna i ja tenia concedit el tercer grau -règim de semillibertat-, però després del seu arrest aquesta mesura s’ha revocat, de manera que ha tornat a la presó de manera permanent.

La causa està oberta per dos delictes d’homicidi i un delicte contra la salut pública -pel que sembla al pis on van passar els fets hi havia una plantació de marihuana-, i sobre el detingut s’investiga la seva participació en els fets.

De moment no s’ha establert el seu grau d’implicació en el que ha passat, i davant d’aquests indicis i el fet que està en règim de privació de llibertat, de moment la decisió de la jutge ha estat la de dictaminar la seva llibertat provisional.

Tot i això, la jutge ha ordenat que se li comuniqui de manera immediata qualsevol modificació de la seva situació a la presó per valorar, segons com avanç la investigació, si canvia les mesures acordades.

Els Mossos d’Esquadra el van detenir per la seva presumpta implicació en la baralla que va acabar en doble crim a Santa Coloma després que li donessin l’alta de l’hospital on va ingressar amb ferides d’arma blanca.

Els Mossos van rebre un avís cap a les 11.45 hores que alertava d’una baralla en un habitatge, situada al barri de Fondo, i quan els agents van arribar van trobar el cos sense vida dels homes.

Segons fonts pròximes a la investigació, els morts són d’origen llatinoamericà, tot i que no se’ls va trobar documentació en el moment dels fets.