Detingut per robar 43 mòbils d’alta gamma valorats en 40.000 euros

0

Els Mossos detenen un treballador per presumptament robar 43 mòbils i revendre’ls en una botiga de segona mà de L’Hospitalet

Els Mossos d’Esquadra han detingut un treballador d’una empresa de distribució de telèfons mòbils per presumptament robar 43 terminals i revendre’ls en una botiga de segona mà de L’Hospitalet de Llobregat, ha informat aquest dissabte la policia catalana en un comunicat.

A principis de maig, la policia va detectar la venda d’una sèrie de mòbils d’alta gamma de manera irregular i les investigacions van permetre identificar l’origen dels mòbils, en una empresa de distribució de mòbils de Sant Cugat del Vallès.

El detingut, de 38 anys i veí de l’Hospitalet, era treballador de l’empresa de distribució de mòbils i els furts es van iniciar l’estiu de l’any passat.

Els Mossos van detenir el 7 de juny el presumpte autor del robatori dels 43 mòbils, amb un preu al mercat de 40.000 euros, i d’aquesta quantitat se n’han recuperat vuit.

La dona del detingut, de 49 anys, ha quedat com a investigada, ja que va ser ella la que va vendre a la botiga de segona mà els primers cinc mòbils que la seva parella va robar de l’empresa en la qual treballava.

El detingut va quedar en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició judicial, mentre que la seva parella queda pendent de comparèixer quan ho determini el jutge.