Detingut un jove acusat de set agressions sexuals a l’Eixample

0

L’home, amb antecedents penals, ha estat detingut com a presumpte autor de diferents agressions sexuals al barri barcelonès de l’Eixample

 

Un home de 38 anys, i natural de Molins de Rei, ha estat detingut aquest cap de setmana a Barcelona acusat de ser l’autor de set agressions sexuals al distrcite de l’Eixample entre setembre de 2015 i aquest mes de març. Segons la Conselleria d’Interior, de les set agressions, només quatre es van consumar mentre que altres tres noies van poder escapar. En concret, l’home va ser detingut diumenge, quan intentava consumar la setena.

Els Mossos d’Esquadra feia dies que seguien el sospitós, al qual relacionaven amb les sis agressions anteriors ja que seguien, segons les mateixes fonts, un ‘modus operandis’ similar: atacava a les víctimes de matinada quan entraven a la porteria dels seus domicilis. Una vegada dins, les amenaçava amb una arma blanca i les agredia sexualment.

En el moment de la detenció, l’home havia entrat a una porteria seguint una noia, que va aconseguir escapar per les escales i, al sortir de la porteria, l’home va ser detingut pels Mossos d’Esquadra.

El detingut té un antecedent per agressió sexual des del 2004. Els Mossos, això sí, no descarten que l’home sigui també autor d’altres agressions.