Detingut un membre d’una banda especialitzada

0
Mossos d'esquadra
@Mossos

Per ncastar cotxes en botigues de telefonia mòbil

Els Mossos d’Esquadra han detingut un presumpte membre d’un grup especialitzat en robatoris en botigues de telefonia mòbil, que utilitzava vehicles robats per estavellar-los contra els aparadors de les botigues per accedir a l’interior.

La policia catalana ha detingut a l’Hospitalet de Llobregat (Barcelona) un home de nacionalitat espanyola per presumptament fer tres robatoris amb força en establiments comercials, segons ha informat en un comunicat.

El primer robatori es va produir el 10 de setembre, quan quatre homes van estavellar un vehicle a l’aparador d’una botiga del barri de Collblanc, i van robar els terminals de telefonia mòbil.

El dia 11 de setembre, quatre homes van practicar un robatori en una botiga de la plaça de l’Ajuntament de la mateixa població, però les barreres arquitectòniques van impedir l’encastament, per la qual cosa els delinqüents van haver de trencar l’aparador amb un bloc de formigó.

Durant la mateixa nit, el mateix grup va intentar perpetrar el mateix tipus de robatori en una botiga del Vendrell (Tarragona), però no van aconseguir sostreure cap objecte de valor, però es calcula que en els anteriors robatoris van robar telèfons per valor d’uns 5.000 euros.