Es tracta d’un home de 37 anys, de nacional espanyola i veí de Terrassa

Els Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Terrassa han detingut un home per presumptament cultivar 1.022 plantes de marihuana a la ciutat egarenca.

Es tracta d’un home de 37 anys, de nacional espanyola i veí de Terrassa, acusat de ser el presumpte autor de dos delictes, un contra la salut pública en l‘àmbit del tràfic de drogues i un altre per frau de fluid elèctric, segons ha informat la Policia catalana aquest dijous en un comunicat.

va ser detingut aquest dilluns i dimecres va passar a disposició judicial, després del qual el jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

La investigació va començat a final de novembre del 2015 quan els Mossos van ser informats que al voltant d’on es trobava la plantació hi havia una olor molt forta de marihuana, i es va comprovar que un home havia llogat un local per al cultiu d’aquesta droga.

L’11 de gener els agents del cos de seguretat van localitzar el sospitós quan sortia del garatge i el van informar que tenien sospites que cultivava marihuana, una acusació que va reconèixer i va permetre l’escorcoll del local.

El recinte estava perfectament adaptat per desenvolupar aquesta activitat i els agents van trobar 1.022 plantes, 12 ventiladors i 30 llums d’alta potència, a més d’una connexió il·legal a l’electricitat.

La plantació estava preparada per fer recol·lectes cada tres mesos, per la qual cosa els Mossos han calculat, si es té en compte que per cada planta s’obté una mitjana de 50 grams i per tant produirien al voltant de 50 quilograms, que el benefici trimestral podria ser de més de 50.000 euros al mercat il·legal.