Detinguts a l’aeroport del Prat dos lladres que tornaven a Xile

0
Mossos d'esquadra lateral cotxe - Diari Català
@mossocat

El pressumptes lladres estaven intentant fugir en avió a Xile després de perpetrar diferents robatoris a Cerdanyola del Vallès i Premià de Mar segons els Mossos d’Esquadra

 

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest dissabte dos lladres d’origen xilè quan es disposaven a tornar al seu país a l’aeroport del Prat. Aquests lladres són els presumptes autors de diferents robatoris en domicilis del Vallès Occidental.

Segons un comunicat dels Mossos, el passat novembre la policia va detectar un augment de robatoris a Cerdanyola del Vallès i la investigació pertinent els va portar sota la pista d’aquests lladres que han estat detinguts a l’aeroport aquest dissabte. Precisament ha estat a l’aeroport on els Mossos d’Esquadra han instal·lat el dispositiu que ha acabat amb la detenció dels presumptes lladres, tot impedint la seva fuga del país.

Segons la policia, aquestes persones serien lladres ‘ocasionals’, que venen a Barcelona i rodalies a fer els robatoris de manera puntual. El seu intent de tornar a Xile seria part de la seva rutina de treball, segons els experts. A l’equipatge intervingut a la detenció, els Mossos van trobar joies, rellotges d’alta gamma, mòbils, ordinadors portàtils i diners en efectiu, tot procedent d’un robatori a Cerdanyola i un altre a Premià de Mar.