Enxampats ‘in fraganti’ dos individus robant en un pis de Cerdanyola amb marcadors de plàstic

0
Detenen un distribuïdor de cocaïna i metamfetamina de zones d'oci de Salou | FOTO: Mossos d'Esquadra

Els Mossos d’Esquadra han detingut dos homes per robar en dos domicilis amb l’ajuda de marcadors de plàstic

Els Mossos d’Esquadra han detingut dos homes per robar presumptament en dos domicilis de Cerdanyola del Valls (Barcelona) amb l’ajuda de marcadors de plàstic, ha informat aquest dijous la policia catalana en un comunicat.

L’objectiu dels marcadors, que els lladres havien col·locat dies abans a la porta del domicili, era detectar aquells pisos els residents dels quals estaven fora de vacances i així assegurar que no serien sorpresos.

Els sospitosos, de 30 i 39 anys, nacionalitat georgiana i veïns de Barcelona, van ser arrestats el 28 d’agost després que aquesta mateixa matinada la policia rebés una trucada a través del telèfon 112 d’un home que va veure com intentaven robar en un pis.

Una patrulla dels Mossos va arribar al pis i va trobar els dos homes disposats a entrar en el domicili després de forçar el pany de la porta, de manera que van ser detinguts en aquell moment.

La unitat d’investigació de la comissaria de Cerdanyola va fer una anàlisi dels indicis recollits i la investigació va demostrar la participació dels dos homes en un altre robatori consumat al mateix carrer de la població utilitzant el mateix ‘modus operandi’.

Els suposats lladres, que van passar a disposició judicial el 30 d’agost i van quedar en llibertat amb càrrecs, tenen antecedents policials per fets semblants en tot el territori metropolità de Barcelona i tenien una gran mobilitat geogràfica.